Szerződési feltételek


Jogi Megállapodás
Ez egy jogi megállapodás, mely a kezdeményezésedre létrejött a Screbo Innovation Kft. (ezentúl Screbo) és közted, a Screbo szolgáltatás használatára.

A "Te" arra az egyénre vagy más gazdálkodó egység által felhatalmazott személyre utal, aki a Screbo platform honlapján regisztrált.

Jelen környezetben a honlapra és az általunk biztosított szoftverre a továbbiakban úgy hivatkozunk, mint az "Alkalmazás"
Mielőtt igénybe veszed a Screbo szolgáltatásait, olvasd át figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket (ezentúl: ÁSZF). A szoftverhez való hozzáféréseddel illetve használatával elfogadod, hogy minden szempontból betartod a jelen felsorolt feltételeket és iránymutatásokat.
Amennyiben nem fogadod el teljes egészében az itt felsorolt feltételeket és iránymutatásokat, a Screbo megvonhatja tőled a szolgáltatás használatának jogát.

A Screbo fenntartja a jogot, az itt közölt ÁSZF, valamint a feltételek és iránymutatások előzetes módosítására, illetve megváltoztatására. Bármely változtatás esetén értesíteni foguk téged a regisztrációd során megadott E-mail címen.
Amennyiben nem fogadod el a módosításokból fakadó változtatásokat, mindennemű kötelezettség nélkül jogodban áll felfüggeszteni a jövőbeni szolgáltatás igénybevételét, kivéve azon hónapra vonatkozó tartozás kiegyenlítetlensége esetén, amikor felfüggeszted a szolgáltatást.
A szolgáltatás igénybevétele csak saját részedre történhet.
Tilos azt bármilyen módon értékesítened, bérbe adnod vagy bármely más formában sokszorosítnadot, kivéve a Screbo által kifejezetten engedélyezett esetekben.

Adatkezelés Szabályai
A Feliratkozott személyes adatait a Screbo biztonságos módon tárolja. Nem osztja meg, adja el, szivárogtatja ki, módosítja, törli vagy terjeszti semmilyen formában sem.
Alapesetben a Screbo nem fér hozzá az általad megadott adatokhoz. Amennyiben segítségre van szükséged és ehhez elengedhetetlen részünkről az általad megadott adatokhoz való hozzáférés, minden esetet megelőzően, írásos engedélyt kérünk a felhasználó fiókodban tárolt adatok megtekintésére vagy módosítására.
A személyes adatkezelésre vonatkozó bekezdés nem veszíti érvényét a szolgáltatás igénybevételének felfüggesztése esetén sem.

Tulajdonjog, Szerzői Jogok és Védjegyek
Jelen szerződésben, a szolgáltatásban elérhető minden információ és tartalom (adat, logo, jel, design, grafika, kép, hang és más típusú fájl, vagy ezek bármilyen válogatása és elrendezése) hivatalos elnevezése: "Tartalom".

A szellemi tulajdonjogok birtokosa a Screbo Innovation Kft.. Minden jog fenntartva a szolgáltatás valamennyi részére vonatkozóan, beleértve, de nem kizárólagosan a designt, grafikát, a funkcionalitást, és a dokumentációt.
Írásbeli engedélyünk nélkül tilos továbbá a termék tartalmának egészét vagy részeit másolni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni tárolni vagy módosítani, mindaddig amíg a szolgáltató a Screbo Innovation Kft.

Fizetés
Nincs kötelezettséged bármely Screbo szolgáltatás megvásárlására. Minden hónapban előre állítjuk ki a számláidat, a próbaidőszak után. A számládat az oldalra bejelentkezve a Beállítások / Előfizetés menüben találhatod. 8 nap áll a rendelkezésedre, hogy a számlát befizesd.

A már előfizetett szolgáltatással kapcsolatban nincs lehetőség pénzvisszatérítést igényelni. Attól függetlenül, hogy a szolgáltatást használtad-e az adott időszakban vagy sem.
A szolgáltatás díjai időről időre változhatnak. Változás esetén legalább 30 nappal előtte értesítünk róla. Ha az árak változása után továbbra is használod az Alkalmazást, azzal beleegyezel az érvényesség idejétől fizetendő új díjakba és költségekbe. Bármely a díjakat és más költségeket érintő változás érvénytelen az aktuális számlázási hónapban.

Előfizetés módosítása, törlése
A havidíjad a rendszerbe feltöltött szobáid számától függ és a számlázási időszak első napján kerül megállapításra. Ez a próbaidőszak végét követő nap. Minden későbbi számlázási időszak ugyanattól a naptól kezdődik, mint az első számla kiállítás időpontja. Regisztrációd után, mindenkor dönthetsz a szolgáltatás igénybevételének felfüggesztése mellett. Amennyiben elhatároztad magad a felfüggesztés megtétele mellett, bármikor megteheted azt a szoftver kezelőfelületén belül.
Fiókod minden esetben a következő számlázási periódust követően kerül törlésre.
Például, ha úgy döntesz, hogy adott hónap 8-án szeretnéd felmondani a szolgáltatást, de a feliratkozásod még aktív és következő hónap 1-ig érvényben van, ezesetben 1-től függesztjük fel a szolgáltatás nyújtását.

Felelősségvállalás
A Screbo nem vállal felelősséget Neked, vagy bármely harmadik félnek okozott olyan károkért, illetve adatvesztésért még ha a Screbo tájékoztatva is lett az ilyen károk eshetőségéről. Kifejezetten a Screbo szolgáltató, így nem vonható felelősségre semmilyen körülmények között sem, adatvesztés, üzleti veszteség, nyereség vagy veszteség, illetve üzleti megszakítás esetén.

Utoljára frissítve:
Budapest, 2019. 08. 27.